Uutiset

4 parasta Android-sovellusta, jotka tehostavat ja yksinkertaistavat kodin kunnostusprosesseja

Jokaisen asunnonomistajan velvollisuus on tehdä kodin kunnossapitoa silloin tällöin. Se voi vaihdella vuotavan hanan kiristämisestä koko huoneen kunnostamiseen! Kokematon henkilö saattaa kokea korjausprosessin haastavana ja monimutkaisena ja usein viivästyttää omaa korjausprojektiaan. Älä kuitenkaan huolehdi, sillä näistä Android-sovelluksista on varmasti suuri apu remonttitöissäsi!

Yleismies Laskin

Tarkat mittaukset ovat välttämättömiä jokaisessa saneerausprosessissa. Ylimääräisten lattialaattojen ostaminen on rahan haaskausta, kun taas liian vähän ostaminen viivästyttää kunnostusprosessin valmistumista. Yleismieslaskin poistaa arvaukset laskemalla tarkasti kodissa tarvittavien laattojen määrän kunkin laatan pituuden ja leveyden sekä lattiapinta-alan neliöjalan mukaan. Se lisää myös hinnanlaskentatoiminnon, jotta omistaja saa arvion siitä, kuinka paljon lattian uusiminen maksaa. Älä koskaan tee huonoa laatta-arviota uudelleen tällä sovelluksella! Se on myös ilmainen.

Colorsnap

Saatat olla kyllästynyt yleisiin väreihin, kuten sininen, harmaa, valkoinen ja musta. Jos haluat vaihtaa tai haluat luoda oman väriyhdistelmäsi, Colorsnap on etsimäsi Android-sovellus. Tämä ilmainen sovellus sisältää tuhansia värejä, joista jokaiselle on nimetty. Sen avulla käyttäjä voi myös ottaa kuvan väristä, josta hän pitää, ja sovellus analysoi sen ja palauttaa tuloksen, joka on lähinnä tarjottua väriä. Käyttäjä voi sitten merkitä nimen muistiin ja siirtyä liikkeisiin ostamaan maalin väriä. Villi ja löydä täydellinen väri makuuhuoneeseesi tämän sovelluksen avulla!

Kodinparannuskalkit

Metrit, neliöjalat, tuumat ja senttimetrit voivat olla hämmentäviä, ja kokematon asunnonomistaja voi helposti sekoittaa ne. Tämä voi osoittautua tuhoisaksi ostettaessa lattialaattoja, ja omistaja voi saada paljon enemmän tai vähemmän kuin mitä hän halusi. Tämä sovellus tulee käyttöön tarjoamalla mittauksia ja muunnoksia edellä mainittuihin tilavuuslaskelmiin. Se sisältää myös virtuaalisen mittanauhatoiminnon sekä hyödyllisiä kuvia erilaisten töiden ja tehtävien suorittamisesta. Sinun ei enää tarvitse panikoida, kun unohdat viivaimen tai muunnossarjan! Tämä sovellus maksaa 2 dollaria.

Family Handyman DIY Tip Genius

Älä panikoi, jos olet koukussa johonkin projektiin! Family Handyman DIY Tip Genius on täällä auttamassa. Tarjoamalla yli 300 vihjettä eri kategorioissa, kuten maalaus, laatat, seinät, portaat ja huoneet ilmaiseksi, asunnonomistaja löytää varmasti etsimänsä. Vinkkien lisäksi sovellus sisältää myös monia ideoita projektin loppuun saattamiseen tai materiaalien hankintaan. Maksullinen versio sisältää yli 1800 tippiä 5 dollarilla ja se on ehdottomasti sen arvoinen, kun otetaan huomioon tarjottavan sisällön valtava määrä! Kannettava ja edullinen, tämä on yksi Android-sovellus jokaisella asunnonomistajalla, kun he ovat aloittamassa kunnostustöitä.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.