Uutiset

4 parasta iPhone-sovellusta, jotka voivat auttaa sinua kodin kunnostusprojekteissa

Aivan kuten autot on huollettava parin kuukauden välein, kodit tarvitsevat hoitoa ja huoltoa silloin tällöin. Kodin remonttiprojektit voivat sisältää mitä tahansa seinän maalaamisesta kokonaan uuden tason tai kerroksen lisäämiseen taloon. Kodin kunnostaminen voi olla monimutkaista, ja sen tekee usein ammattitaitoinen ammattilaisryhmä asianmukaisilla laitteilla.

Ohjelmistokehittäjät ovat kuitenkin tulleet apuun ja kehittäneet useita kodin saneeraussovelluksia matkapuhelimiin ja tabletteihin. Vaikka ne eivät pysty laskemaan lattialautaa puolestasi, nämä sovellukset voivat varmasti auttaa kodin kunnostamisessa ja vähentämään arvailua. Tässä on 4 sovellusta, jotka tekevät juuri sen!

iHandy Taso

Tarkkuus on tärkeää uutta seinää rakennettaessa tai portaita rakennettaessa. Rakentaja tarvitsee viivoja, mittasarjoja ja kärsivällisyyttä! iHandy Level -sovellus käyttää iPhonen sisäänrakennettua kiihtyvyysmittaria tasona, joka tarjoaa tarkan mittauksen kohdistustöissä. Tämä yksinkertainen mutta erittäin tehokas sovellus ei voi olla kannettavampi! Sovellusta voidaan käyttää, kun iPhone on vaaka-, muotokuva- tai kuvapuoli ylöspäin -tilassa. Tämä sovellus on ilmainen ja se on saatavilla myös Android-laitteille.

I.D. Puu

Saatat olla epävarma siitä, minkä tyyppistä puulattiaa aiot käyttää, kun remontoit kotiasi. Anna I.D. Puu auttaa sinua päätöksenteossa! Lattiavaihtoehtoina on monia erilaisia ​​puulajeja, ja se voi olla hämmentävää kokemattomalle asunnonomistajalle. I.D. Wood sisältää luettelon erilaisista puulattiamateriaaleista sekä tiedot niiden kasvitieteellisestä nimestä, alkuperästä, hinnasta, kestävyydestä ja kestävyydestä. Se kertoo myös, toimiiko kyseinen puumateriaali hyvin liiman, naulojen ja ruuvien kanssa! Sovellus maksaa 4,99 dollaria.

Kodin suunnittelu 3D

Tämä on LiveCadin sovellus, joka kartoittaa talosi 2D- tai 3D-muodossa sen perusteella, mitä annat syötteeksi. Sen avulla rakentaja saa karkean käsityksen remontoidusta kodistaan ​​ja käyttäjä voi luoda huoneet, ikkunat, lattiat, huonekalut ja jopa seinien maalivärin. Rakentaja voi myös säätää mitä tahansa, jos hän huomaa, että se ei sovi renderöintiin. Se on paljon nopeampaa ja aikaa säästävää kuin oikeiden lattialautojen asentaminen ja irrottaminen jälkeenpäin, jos omistaja huomaa, että se ei sovi kodin suunnitteluun! Tämä sovellus maksaa 5,99 dollaria iPad-versiolle ja 4,99 dollaria iPhone-versiolle.

Laattalaskin

Tämä yksinkertainen lattialaskinsovellus laskee laattojen tai mattojen hinnan neliömetrin ja neliöjalkahinnan perusteella. Se neuvoo käyttäjää antamaan numerot huoneen leveydestä ja pituudesta, laatan koosta ja laskee tarvittavat kustannukset! Sen avulla käyttäjä voi myös syöttää, kuinka paljon laattojen asentaminen maksaa, ja moninkertaistaa tunnin kustannukset. Tämä kätevä sovellus poistaa arvailun tarpeen ja varmistaa, että käyttäjä ei jää alle tai ylitä laattojen tai mattojen ostoja. Se on myös ilmainen!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.