Koti

4 suosituinta verkkosivustoa, joissa jokaisen kodin kunnostustyön harrastajan tulisi käydä

Kodin remontti on paljon helpommin sanottu kuin tehty ja se aiheuttaa usein päänsärkyä monille kokemattomille asunnonomistajille! Yksinkertaiset muutokset ja saneeraus, kuten seinien maalaus, ovat helppoja, mutta ajatus lattialautojen vaihdosta saattaa saada omistajan kurkottamaan puhelinta urakoitsijaa varten. Tässä on 4 upeaa verkkosivustoa, jotka tarjoavat vinkkejä ja opetusohjelmia erilaisiin kodin remonttitöihin sekä ideoita ja suosittuja kodin malleja, joista saatat pitää!

Retroremontti

Jotkut mallit ja materiaalit, kuten mahonkilaatat, eivät koskaan mene pois muodista. Ne ovat klassisia, maalaismaisia ​​ja sopivat hyvin moderniin muotoiluun. Retrorenovation on sivusto, joka on erikoistunut tarjoamaan klassisia ja perinteisiä tuotteita ja ideoita. Sivusto sisältää erilaisia ​​osioita, kuten keittiöapua, kylpyhuoneapua, olohuoneapua, makuuhuoneapua ja jopa ullakkoapua. Se tarjoaa ideoita ja ehdotuksia siitä, mikä maali sopii hyvin perinteisten tapettien kanssa, mitä voit saada klassiseen pöytätasoon – lista jatkuu! Tämä sivusto on pakollinen vierailu kodinomistajille, jotka ovat kiinnostuneita perinteisestä ulkoasusta ja ympäristöstä.

Houzz

Houzz on yksi suosituimmista kodin peruskorjaussivustoista verkossa. Houzz tarjoaa vinkkejä, oppaita ja suositeltuja asetuksia ja malleja keittiöön, kylpyhuoneeseen, ruokasaliin, makuuhuoneeseen ja moneen muuhun. Siinä on erilaisia ​​valokuvaosioita, jotka on jaettu moderneihin, nykyaikaisiin ja perinteisiin luokkiin, sekä luettelo tuotteista, joita voit tarkastella kotisi remonttia varten. Asunnonomistajat voivat myös käyttää Find-a-Pro -ominaisuutta ottaakseen yhteyttä todelliseen kodinrakennusalan ammattilaiseen! Laajan artikkeleita, oppaita ja kuvia sisältävän tietokannan ansiosta Houzz on pakollinen vierailu jokaiselle kodinomistajalle, joka etsii ohjausta kunnostusprosessissaan.

Pysykää

Dwell on minimalistinen ja siistin näköinen sivusto, joka tarjoaa kuvia korjauskonsepteista ja varsinaisista korjaustöistä. Kuvat kuvaavat usein hiljattain remontoitua huonetta tiettyä konseptia tai ideaa silmällä pitäen. Esimerkiksi artikkelissa “Kompakti minimalistinen asunto” on kuva kyseisestä asunnosta, jossa on muutama kappale siitä, miten se on saatu aikaan ja mitä on käytetty asunnon valmistuksessa. Sivustolla myydään myös joitain keittiötuotteita ja osio käteviä oppaita kodin muutoksista. Vierailijat arvostavat ehdottomasti surffaamista minimalistisella verkkosivustolla, joka ei sisällä sotkua ja monilla muilla sivustoilla esiintyviä ponnahdusikkunoita.

Remodelaholic

Tämä tyylikkään näköinen verkkosivusto on pohjimmiltaan blogi, joka julkaisee käyttäjien kommentteja kodin remonteista ja uudistuksista. Sivusto on jaettu useisiin osiin, kuten tee-se-itse, kevätsiivous lasten kanssa, lattiaasennukset kylpyhuoneremontit ja paljon muuta. Tässä blogissa vierailevat asunnonomistajat voivat pysyä mukavuusalueellaan ja nähdä, mitä muut asunnonomistajat ovat tehneet kotinsa uudistamiseksi ja kunnostamiseksi! Sivustolla on myös osio, joka on omistettu käyttäjien lähettämille oppaille erilaisista kodin peruskorjausvinkkeistä. Myös Remodelaholic haarautuu hieman ja sisältää listan ruokaresepteistä erikoistapahtumiin, lomiin ja juhliin! Sivusto toivoo myös laajentavansa kattavuuttaan kutsumalla kävijöitä jakamaan sisältöä ja artikkeleita Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Remodelaholic on yksinkertainen, mutkaton verkkosivusto, josta kaikki pitävät!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.