Liiketoiminta

5 hienoa sovellusta, jotka parantavat liikennettä ja tekevät elämästäsi helpompaa

Tiedämme jo, etteivät ihmiset voi elää ilman matkapuhelintaan, mutta liikenne on toinen asia, jota ilman emme voisi elää, ellemme ole olleet kotona koko päivän. Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuisi, jos yhdistäisit ne kaksi? Sinun ei tarvitse enää ihmetellä, koska viime vuosien aikana he ovat kehittäneet monia uskomattomia kuljetussovelluksia, ja aiomme tarkastella joitakin parhaista tänään.

Edmunds

Vaikka et haluaisi ostaa autoa sovelluksella, on silti erittäin hyödyllistä ladata Edmunds-auto puhelimeesi. Sen sijaan, että kävelisit kymmenissä näyttelytiloissa, voit katsoa kaikkea, mitä on saatavilla missä tahansa oletkin. Tiedän, että markkinoilla on paljon samankaltaisia ​​sovelluksia, mutta syy, miksi päätän sisällyttää tämän luetteloon, johtuu siitä, että sillä on ylivoimainen luokitusjärjestelmä. Voit selata erinomaisia ​​arvosteluja asiantuntijoilta ja tavallisilta ihmisiltä varmistaaksesi, ettet osta väärää autoa.

Rev

Kävele melkein mihin tahansa autotalliin maassa, ja on todennäköistä, että maksat enemmän kaikista korjauksista, ja se johtuu vain siitä, että et tiedä autoista mitään. Se ei tarkoita, että kaikki ovat epärehellisiä, mutta lisäisitkö muutaman ylimääräisen dollarin, jos voisit? Rev antaa sinulle pääsyn tietoihin, joihin et olisi voinut päästä käsiksi aiemmin, ja tämän avulla voit tehdä useita erilaisia ​​asioita, mutta tärkeintä on kyky huolehtia autostasi kunnolla, jotta se ei ei hajoa niin usein.

iNextBus

Joskus on vaikeaa pitää autoa käynnissä, koska se on nykyään niin kallista, mikä tarkoittaa, että yhä useammat ihmiset kääntyvät joukkoliikenteeseen. Tiedätkö kuinka sanotaan, että sinun täytyy odottaa ikuisesti bussissa, niin 3 saapuu samaan aikaan? Sinun ei tarvitse istua odottamassa, kun olet ladannut iNextBus-sovelluksen, sillä se kertoo sinulle tarkalleen, milloin bussisi pitäisi saapua. On myös mahdollista tarkistaa eri linja-autojen reitit, jos joutuisit vieraaseen kaupunkiin.

Find My Car

En usko, että joudut koskaan tilanteeseen, jossa et löydä autoasi, koska pysäköit sen jonnekin täysin humalassa, mutta joskus me kaikki kärsimme muistin menetyksestä ja se on ärsyttävää. Se on erityisen ärsyttävää, kun pysäköit autosi jonnekin, kun se on todella kiireinen, koska sen löytäminen voi tuhlata pienen osan päivästäsi. Lataa Find My Car -sovellus, niin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, koska se ohjaa sinut pysäköityyn paikkaan koko ajan.

iOnRoad

Kun matkustaja yrittää kertoa sinulle kuinka ajaa, se voi olla erittäin ärsyttävää, mutta en usko, että sinua haittaa, kun iOnRoad-sovellus alkaa antaa sinulle ohjeita. Et ehkä joudu tilanteeseen, jossa sinun täytyy väistää koulubussista myöhästyäksesi, mutta et koskaan tiedä, ja nyt voit ladata sovelluksen, joka tunnistaa vaaran mailin päästä. Sinun tarvitsee vain sijoittaa puhelimesi kojelautaan, ja kamera ja anturit pystyvät havaitsemaan kaikki tielläsi olevat ajoneuvot, jotta et joudu ikävää törmäystä.

Tekniikka on tulevaisuus

Tulevaisuudessa hyppäämme autoihin, jotka osaavat ajaa itsekin, mutta kunnes se päivä vihdoin koittaa, lähimpänä liikennettä parantavaa teknologiaa pääset sovelluksiin. Nyt kun tiedät, mihin kukin pystyy, tiedät varmasti, ovatko ne sinulle hyödyllisiä tällä hetkellä.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.