Liiketoiminta

Vie yrityksesi uudelle tasolle 5 upealla projektinhallintasovelluksella

Kun kaikki tiimisi jäsenet istuvat lähellä toisiaan, on helppo pysyä kaikkien projektien kärjessä, mutta asiat alkavat muuttua, kun työntekijät työskentelevät useista paikoista. Nykyään ei ole harvinaista, että työntekijät ovat hajallaan ympäri maailmaa, mutta onneksi jotkut hämmästyttävät ohjelmistoyritykset ovat julkaisseet loistavia projektinhallintasovelluksia muutaman viime vuoden aikana. Katso joitain parhaista tänään, ja ainakin yhden niistä pitäisi pystyä vastaamaan tarpeitasi.

Basecamp

Basecamp on luultavasti suosituin projektinhallintasovellus, ja yli 37 Signalsin tyypit ovat kehittäneet sitä vuosia. Se on yksi niistä sovelluksista, joissa sinulla on kaikki tarvitsemasi, mutta ne ovat tarpeeksi älykkäitä vastustaakseen monien ominaisuuksien lisäämistä, joita et koskaan tarvitse vain hämmentämään sinua. Jos tiimisi työskentelee etänä, tunnet silti työskenteleväsi samassa rakennuksessa projektien loppuunsaattamisen osalta. Saat jopa testata vesiä 60 päivää ennen kuin sinun on alettava maksaa siitä.

Oivaltava

Kun yli puoli miljoonaa pienyritystä ympäri maailmaa käyttää projektinhallintasovellusta, tiedät, ettet tule pettymään. Jos olet tekemisissä monien asiakkaiden kanssa, voit säilyttää kaikki tarvitsemasi tiedot heistä sovelluksessa. Se tarkoittaa, että voit huolehtia jokaisesta asiakkaastasi tehokkaammin ja he pysyvät kanssasi pidempään. Voit myös asettaa määräaikoja eri tehtäville ja kaikki tiimin jäsenet saavat muistutuksen siitä, mitä heidän tulee tehdä, jotta et menetä niitä.

Teambox

Sen sijaan, että istuisit pöydän ääressä keskustelemaan asioista työntekijöiden kanssa, voit keskustella kaikesta Teamboxin erityisessä chat-huoneessa kaikkialta maailmasta. Sovellus synkronoituu kaikkien laitteidesi välillä, mikä tarkoittaa, että voit pysyä ajan tasalla, vaikka et olisi työpöytäsi ääressä. Jos olet vastuussa, voit antaa tiettyjä tehtäviä yksittäisille tiimisi jäsenille ja he tietävät tarkalleen, milloin jokainen tehtävä on suoritettava, jotta se ei hidasta liiketoimintaasi.

10 000 ft

He sanovat, että tämä sovellus auttaa sinua näkemään kokonaisuuden, ja luulen, että he keksivät nimensä juuri siitä. Näet koko ajan, mitä tiimisi jäsenet työskentelevät. Voit jopa tuoda muita ihmisiä, kuten IT-konsultteja ja freelance-suunnittelijoita, mukaan, kun työskentelet tiettyjen asioiden parissa. Kun joku suorittaa tehtävän, voit antaa hänelle heti toisen tehtävän. Tunnet olosi kuin jumala, joka istuu tietokoneen ääressä ja huolehtii projekteistasi ja tiimin jäsenistä vaivattomasti.

Acunote

Pidän siitä, kuinka jotkut yritykset pyrkivät lisäämään erikoisominaisuuksia, joita et näe muualla. Acunote antaa sinun ajaa tietyt tehtävät muiden edelle, jos jotain tulee esiin ja tarvitset ne valmiiksi nopeammin. Jokainen näkee myös, missä vaiheessa heidän kollegansa ovat, mikä on mukavaa, sillä kaikki ovat samalla aaltopituudella. Kaikkien on myös helppo oppia käyttämään sitä, koska tiedät kuinka hankalaa uusien ohjelmistojen tuominen yritykseen voi joskus olla.

Aloita asioiden tekeminen helpolla tavalla

Loppujen lopuksi kaikki riippuu rahasta. Sinun on maksettava ohjelmistoista, mutta kun saat projektit valmiiksi nopeammin kuin koskaan ennen, yrityksesi nousee pilviin. Tiedän, että monet yritykset eivät voisi olla olemassa ilman näitä sovelluksia, joten jos olet valmis viemään yrityksesi uudelle tasolle, en odottaisi enää.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.